All is One & Paradiso present: Indoor Live Act festival op Zat 6 juli

Large 52cabf60

All is One en Paradiso's Indoor Electronic Live Act Festival

Met muziek uit onder andere:

Peru, Brazilië, Ecuador, Duitsland en Nederland.

Deze zomer is het precies zeven jaar geleden dat All is One onder haar eigen naam een festival organiseerde. Toen in de Kerk van Ruigoord, op de vrijdagnacht van 21 juni en zaterdagnacht 6 juli aanstaande keert de organisatie terug in Paradiso met twee bijzondere nachtprogramma's vol new wave electronic live muziek van artiesten als Nicola Cruz, Andi Otto, Dengue Dengue Dengue! en Voodoohop Collective.

Als eerste programma op vrijdag 21 juni, de kortste nacht van het jaar, een live concert van de hedendaagse grootheid Nicola Cruz met in het voorprogramma Pigmalião.

Nicola Cruz, de elektronische dj/producer met Franse en Zuid-Amerikaanse roots, heeft inmiddels verschillende succesvolle releases en internationale concert-tours op zijn naam staan. Begin 2019 bracht hij zijn laatste album uit genaamd Siku. Support live act is Pigmalião, het muzikale project van Daniel Lucas. Zijn werk is het resultaat van experimenten met gelaagde en folkloristisch geluiden. Deze specifieke sound laat hij ook weerklinken met de twee platenlabels die hij bestiert: Frente Bolivarista en I Lost My Poncho In Istanbul.

Zaterdag 6 juli borduurt voort op de nacht met Nicola Cruz, maar dan met een veelvoud van live acts tijdens een heus indoor live act festival. Gedurende de nacht ontvouwen zich in de drie publieksruimtes diverse verhaallijnen.

In de grote zaal staan verschillende dansbare concerten op het programma. De avond opent met een live act uit Duitsland door de cellist Andi Otto. In zijn spel verkent Andi de wisselwerking tussen elektronische en akoestische muziek waaronder Indiase elementen.

Als tweede act treedt de populaire Peruaanse tweemansformatie Dengue Dengue Dengue! op. Gezamenlijk brengen ze oa. urban invloeden, elektronische en zuid Amerikaanse muziek samen in hun werk. Speciaal voor deze show spelen ze in een vier mans formatie met hun video-artiest en instrumentalist.

De avond wordt afgesloten door het Nederlandse duo Isis & Mozes. Na hun optredens voor onder andere Het Concertgebouw, Boom festival en Fusion is nu Paradiso aan de beurt. Isis & Mozes mengen in hun producties een veelheid aan etnische invloeden met elektronische dansmuziek. Aroma Jockey Odo 7 begeleidt het optreden met zijn geuren.

De Bovenzaal wordt het domein van kunstenaarscollectief Voodoohop Collective. Tien jaar geleden werd in Brazilië de basis gesmeed van deze multidisciplinaire groep door founding father 'Thomash'. Inmiddels zijn er verschillende muziekprodukties onder hun naam uitgebracht en werd Nederland sporadisch getrakteerd op optredens uit het collectief, maar zelden in vol ornaat. Tijdens deze nacht neemt Voodoohop de artistieke regie in de Bovenzaal geheel over. Samen creëren ze hun eigen mystieke sfeer. Verwacht ook hier een aaneenschakeling van live acts waaronder die van Thomash, A Macaca en het duo Gama Y Meru onder begeleiding van de optische toevoegingen van Vj Suave.

Ondergronds borrelen de krachten van een ander speciaal koppel dat zijn opmaak maakt onder de naam 'Origins´: Zangeres, performer en danseres Merante Tamar schittert op menig podium en met haar sierlijke, ontwapende en vrouwelijke input verbeeldt zij de sfeer als geen ander. Muzikaal gezien legt Krien Jozeph de bakermat voor haar performance met zijn verfijnde dj sets wars van conventies. Normaal duren zijn solo sets soms halve dagen, nu draait hij van opening tot sluit.

Drie eigengereide avonturen maken gedurende deze nacht samen één verhaal.

Vrijdag 21 juni en Zaterdag 6 juli 2019 liggen beide werelden aan je voeten.

Vrijdag 21 juni -  All is One presents: Zomer-zonnewende editie met:

Nicola Cruz (live)

Pigmalião (live)

https://www.ticketmaster.nl/event/238179?brand=nl_paradiso&camefrom=paradiso

Zaterdag 6 juli - All is One’s Indoor New Wave Electronic Live Act Festival

Dengue Dengue Dengue (4 piece live show)

Andi Otto (live)

Isis & Mozes (live)

Aroma Jockey Odo7

Voodoohop Collective

Thomash (live)

A Macaca (live)

Gama Y Meru (live)

Vj Suave

Origins

Krien Jozeph & Merante Tamar

Kaarten kosten 20 euro pp inclusief lidmaatschap.

https://www.ticketmaster.nl/event/241915?brand=nl_paradiso&camefrom=paradiso

www.paradiso.nl & https://www.facebook.com/events/649564188816542/