Kaartverkoop 25 jaar DJ Isis nu van start!

Large 9516b4ed

*For English please read below

25 JAAR DJ ISIS 
Op zaterdag 29 april aanstaande vieren we in Paradiso dat Dj Isis een kwart eeuw (!) in het vak zit. De kaartverkoop is inmiddels van start: tickets 25 Jaar DJ Isis.

Van een eigengereide middelbare scholier met een curverkrat vol platen, tot het voorprogramma van een privé concert van Prince een jaar later. Isis vloog de hele wereld over, van een back2back set met Sven Väth op Ibiza, tot een optreden voor onze eigen Koninklijke Hoogheid Willem Alexander. Het ene moment stond zij voor 100.000 bezoekers bij de Klimaattop in Kopenhagen te spelen of bij de toetredingsceremonie van Kroatië bij de EU, het andere moment was zij Ambassadeur voor de vrijheid en vloog ze samen met Ellen ten Damme naar vijf Bevrijdingsfestivals. 

Ook muzikaal wist Isis bijzondere bruggen te leggen, er volgde een verkorte versie van het 9e Symfonie van Beethoven samen met het 70koppige Gelders Orkest bij de herdenking van de Slag om Arnhem, om in hetzelfde jaar ook een remixproject van klassieke Doe Maar platen af te leveren.

Na al deze mooie hoogtepunten, is Isis' volgende hoogtepunt haar 25-jarig DJ jubileum. We verheugen ons natuurlijk enorm op deze avond waarin Isis 25 jaar muzikale ervaring laat samensmelten in een 6 uur durende solo-set. Haar set wordt begeleid door een eveneens 6 uur durende, VJ Show van Gitte Spinder Aka. Spinsekt. Een spektakel waar beide dames ruim een jaar aan hebben gewerkt.

Thuis genieten van DJ Sets van Isis? Luister via deze link: Music DJ Isis

Line-up:
In de andere zalen zullen een aantal bevriende artiesten hun opwachting maken: Kraut, Trippin Jaguar & Yør Kultura. 
 
Kraut is het alter ego van de Amsterdamse producer Daniel Zuur. Hij combineert etnische en akoestische invloeden binnen de elektronische muziek en neemt je op deze manier mee op reis over de wereld.
SoundCloud Kraut

Trippin Jaguar is het alter ego van Francesco Robustelli. Met zijn diepe tribal tracks creëert hij meeslepende en stuwende grooves waar je heerlijk op kan dansen. 
SoundCloud Trippin Jaguar

Yør Kultura is een driemans formatie uit Rotterdam. Samen maken ze betoverende tracks die de dansvloer in hogere sferen brengen.
SoundCloud Yør Kultura

Nightwatch:
Speciaal voor deze gelegenheid wordt er in Paradiso een Nightwatch bar ingericht. Dit heerlijke verfrissende fairtrade drankje zorgt ervoor dat de bezoekers op natuurlijke wijze vol energie een nacht kunnen dansen. Tegelijkertijd support Nightwatch Indianen in de Amazone en helpt hen de jungle te beschermen.

Dresscode:
Beltane is een jaarlijks oud Europees lentefeest, vernoemd naar de Keltische god Belenos. Tijdens Beltane vieren we dat de vruchtbare periode van het jaar weer is aangebroken, de terugkerende bloei, het licht en het leven! 

Kleding tips: Bloemen(kransen), klimplanten, zaadjes, vlammen, lichtjes, linten en geweien.

Tickets:
Tickets worden verkocht via de website van Paradiso en kosten, heel toepasselijk, 25 euro.

Facebook:
Meegenieten van de voorpret? Laat dan op Facebook weten dat je aanwezig bent! 
 

25 YEARS DJ ISIS
Saturday the 29th of April we’ll celebrate Dj Isis’ quarter-century (!) DJ career at Paradiso Amsterdam. 25 years of musical experience is put in this already unforgettable 6hrs solo set accompanied by a 6hrs Vj show by Gitte Spinder aka Spinsekt.

In the other rooms music by Kraut, Trippin Jaguar & Yør Kultura. 

The Nightwatch bar will be present!

Dresscode: Beltane

Tickets click here 
Tickets cost  25 euros.

Facebook click here
Stay up-to-date!

 

Fotograaf: Gitte Spinder aka Spinsekt